ARAÇLARDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTIK

22:16
  • 1604

Toplu taşıma araçlarımızda dezenfekte çalışması başlattık.

Vatandaşlarımıza temiz ve güvenli yolculuk imkanı sağlamak için tüm araçlarımızı dezenfekte ediyoruz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri MOTAŞ olarak depremde ağır hasar alarak yıkıma uğrayan Malatya’mızın imkansızlıklarla mücadele eden fedakar vatandaşlarını taşırken büyük hassasiyet gösteriyoruz. Enkaz kaldırma çalışmalarından dolayı oluşan tozdan yolcularımızı arındırmak ve bulaşması muhtemel hastalıklara karşı araçlarımızı her hafta düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Alanında uzman personellerimiz tarafından gerçekleştirilen ilaçlamayı, yolcularımızın temas edebileceği araçların tüm aksamlarına işlemesi sağlanmaktadır. Maksimum hijyeni sağlamak adına haftanın bitmesini beklemeden periyodik aralıklarla garaja uğrayan araçlarımızı bekleterek, ilaçlama işlemini gerçekleştiriyoruz. Böylece dezenfekte işleminden geçirilen araçlarımızla vatandaşlarımıza daha hijyenik ve sağlıklı ortamda yolculuk etme imkanı sağlıyoruz.

Amacımız, Malatyalı hemşerilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuşmalarıdır.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770