AYDINLATMA KABLOLARINI ONARIYORUZ

09:28
  • 345

6 Şubat Depremlerinin sarsıntısıyla koparak Malatya’yı aylarca karanlıkta bırakan yol aydınlatma direkleri Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ ekipleri tarafından onarılıyor.

Trambüs katener direklerinin bulunduğu Çevreyolu üzerindeki yol aydınlatma direklerinin yeraltı enerji kablolarında depremin sarsıntısıyla yer yer hasar oluştu ve kopmalar meydana geldi. Hasar tespit cihazı yardımıyla yeraltındaki enerji hattına verilen 15 bin watt elektrik enerjisiyle kopan bölge patlatılmak suretiyle tespit ediliyor. Tespit edilen hasarlı bölge MOTAŞ personeli tarafından onarılarak aydınlatma direklerine enerji veriliyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami ER’in ilan ettiği topyekûn hizmet seferberliği kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri MOTAŞ ekipleri tarafından yapılan ve devam eden çalışmalar neticesinde çevreyolu yer yer eski ışıl ışıl gecelerine kavuşuyor.

Malatya'mızı el birliğiyle daha güçlü ve daha güzel bir şehir haline getirmek için tüm birimlerimiz aralıksız çalışıyor.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770