RİSKLİ DURAKLARI KALDIRIYORUZ!

09:30
  • 1313

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bir yandan zarar gören otobüs duraklarını yenilerken diğer yandan da ağır hasarlı binaların yakınında bulunan riskli durakları kaldırıyoruz. 

Depremde en fazla etkilenen illerin başında gelen Malatya’da hayatın normalleşmeye başlaması ile birlikte mevcut otobüs duraklarında tadilat ve yenileme çalışmaları başlattık. Başlattığımız çalışmalar kapsamında 93 farklı noktada temizlik, yenileme, bakım-onarım, yeni durak çalışması ile ağır hasırlı binaların yakınında bulunan hayati risk taşıyan durakların kaldırılma çalışmalarını sürdüyoruz. 

Vatandaşların toplu taşıma araçlarını beklerken herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmamaları, gidecekleri yerlere güven içerisinde ulaşmalarını temin etmek amacıyla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Çalışmalar kapsamında toplu taşıma araçları, her akşam sefer sonrası iç-dış temizliğini yaparak bir sonraki güne temiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunuyoruz. 

Ayrıca, şehrin muhtelif yerlerinde kurulumu gerçekleştirilen Konteyner Kentlerdeki vatandaşların ulaşımlarını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeleri amacıyla bilet dolum cihazı (KİOSK), durak yapım çalışmaları da yapıyoruz. 

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmamızı sağlamak için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, ondan memnun olduğunuzu varsayacağız.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
770